Strom usmrtil muža. Farbou postriekali dva autobusy. Vykradnuté potraviny v Skrabskom.

08.07.2008 Celý región

Strom usmrtil muža: Pri pílení dreva v lese pri obci Sedlice (okr. Prešov) došlo včera popoludní k smrteľnému úrazu.
47 ročný muž zo Sedlíc pílil v lese drevo. Krátko pred 14:00 h zo zatiaľ nezistených príčin ho do tváre zasiahol strom, ktorý sa následne cez neho prevalil. Privolaný lekár skonštatoval usmrtenie bez cudzieho zavinenia. Polícia začala trestné stíhanie vo veci pre prečin usmrtenia.

Farbou postriekali dva autobusy:
Prešovskí policajti vyšetrujú prípad poškodenia dvoch rumunských autobusov, ktoré boli zaparkované na Ulici 17. novembra v Prešove. V noci z nedele na pondelok doposiaľ neznámy páchateľ farbou poškodil karosériu autobusov. Na prvom postriekal zadnú a pravú časť. Na druhom postriekal ľavú stranu, zadnú a prednú časť a taktiež aj čelné sklo. Celková škoda je vyčíslená na 225 000. - Sk. Polícia začala trestné stíhanie vo veci pre prečin poškodzovania cudzej veci.

Vykradnuté potraviny v Skrabskom:
Krádež vlámaním do predajne potravín v obci Skrabské (okr. Vranov n/Topľou) vyšetrujú vranovskí policajti.
Zatiaľ neznámy páchateľ v noci z pondelka na utorok najprv prerušil poplašný systém predajne. Následne sa vlámal do samotných potravín, kde z plechovej skrine odcudzil peniaze, dobíjacie karty do mobilných telefónov a cigarety rôznych značiek. Celková spôsobená škoda je vyčíslená na 88 000. -Sk.
 

Vyberte región